לביבות אפויות של איילת ג.
לביבות אפויות של איילת ג.
רכיבים:
2 תפו"א
4 גזרים
2 קישואים
בצל
2 ביצים
4 כפות קמח
תיבול: מלח ופלפל.
אופן הכנה:
לגרד הכל ולערבב עם שאר הרכיבים (המלצה לעשות הכל במאסטר סלייסר האגדי)
*** לפני הוספת הביצים והקמח חשוב לסחוט היטב את הרכיבים ולשפוך את הנוזלים.
לרסס תבנית שקעים בתרסיס שמן ולאפות בתנור עד להשחמה.
תחליף מצויין ללביבות המטוגנות.
איך נתייחס:
סה”כ כל המתכון כ 986 קלוריות = 12 מנות פחמימה.
