כניסה
למנויות
צרו קשר

לביבות אפויות של איילת ג.

לביבות אפויות של איילת ג.

רכיבים:

 תפו"א
4 גזרים
2 קישואים
בצל
2 ביצים
4 כפות קמח
תיבול: מלח ופלפל.

אופן הכנה:

לגרד הכל ולערבב עם שאר הרכיבים (המלצה לעשות הכל במאסטר סלייסר האגדי)
*** לפני הוספת הביצים והקמח חשוב לסחוט היטב את הרכיבים ולשפוך את הנוזלים.
לרסס תבנית שקעים בתרסיס שמן ולאפות בתנור עד להשחמה. 
תחליף מצויין ללביבות המטוגנות.

איך נתייחס:

סה”כ כל המתכון כ 986 קלוריות = 12 מנות פחמימה.

להאמין. לפעול. להגשים.